Facturatie

uw Famed nota

De facturen en betalingen worden voor Tandheelkunde praktijk van der Jagt verzorgd door Famed, een betrouwbaar en gespecialiseerd facturatie bedrijf. Zo kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten voor u als cliënt. Voor u betekent dit dat vragen over nota’s eerst aan Famed dienen te worden gesteld. Als u er niet uitkomt mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

uw reactie op een nota

Wilt u reageren op een nota of heeft u een specifieke vraag over nota’s of betalingen? Klikt u dan op de Famed link rechts, u opent dan het reactieformulier van Famed. Selecteer vervolgens één van de vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Famed (tel: 0900-0885).
Selecteer de keuze die het beste aansluit op uw vraag.
Bij vragen over een specifieke nota zal worden gevraagd naar uw notanummer en de op de nota vermelde internet-code. Houd uw nota dus bij de hand. Het verschijnen van een bevestigingspagina betekent dat de door u ingevulde gegevens correct verwerkt zijn. Ter bevestiging wordt er een e-mail naar het door u ingevulde e-mail adres gestuurd. Indien dit niet het geval is, betekent dit dat uw gegevens niet correct verwerkt zijn. Neemt u dan op een andere manier contact op met Famed.